Gülkız Tülay’dan Gül’e ziyaret

Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

06 Mayıs 2015 Çarşamba 17:15
Gülkız Tülay’dan Gül’e ziyaret


Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül’ü ziyaret etti.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Federasyon Başkan Vekilleri Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Aşkın Keleş’in de hazır bulunduğu ziyarette, Çorum Belediyesi’nin satranç sporuna verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Gülkız Tülay, Çorum’da son yıllarda çok sayıda turnuva gerçekleştirdiklerini söyledi.


Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül de ziyaretin kendisini memnun ettiğini ifade ederek Çorum Belediyesi’nin şehirdeki tüm organizasyonlara öncülük ettiğini, büyük katkılar sağladığını söyledi. Sporun gelişmesi ve Çorumlu gençlerin sporu sevmeleri amacıyla önemli kaynaklar aktardıklarını vurgulayan Zeki Gül, Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alış verişinde bulundu.

Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Haşim Eğer ile Belediyespor yöneticisi Hasan Özer Gökmen de hazır bulundu. 




Son Güncelleme: 06.05.2015 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.