GÜN BERABERLİK GÜNÜ

Geçmişte olduğu gibi yerel meselelere dikkat çekerken, son zamanlarda da ülkemizde yaşanan baş döndüren gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

07 Ocak 2017 Cumartesi 08:26
GÜN BERABERLİK GÜNÜ

MUSTAFA DEMİRER/GÜNCEL

Geçmişte olduğu gibi yerel meselelere dikkat çekerken, son zamanlarda da ülkemizde yaşanan baş döndüren gelişmeleri yakından takip ediyoruz.


En ufak şüphemiz yok, bütün şer odakları birleşmiş, her yol mubah anlayışıyla memleketin canını yakmaya, ortalığı karıştırmaya, insanları birbirlerine düşürmeye, kaos çıkarmaya çalışıyor.

Her şey gün gibi apaçık ortada elbette. Türkiye içeriden ve dışarıdan alçakça, ahlaksızca yapılan saldırılara karşı amansız bir mücadele veriyor.

İnananların acı ve olumsuzluklara rağmen yeise kapılmaması düsturunu her daim hatırlayarak, moral ve motivasyonumuzu güçlü tutmaya gayret ediyoruz.


Bu milletin düşmanlarına karşı duruşumuzu sütunlarımıza taşıyoruz. Gücümüzün yettiği oranda yazıp çizmeye, dilimizin döndüğünce doğruları ifade etmeye gayret ediyoruz.


Ferasetine, dirayetine, basiretine sonuna kadar güvendiğimiz bu millet, her şeyin farkında. Tıpkı yakın geçmişte ülkemizin başına gelen şerleri, oyunları, tuzakları, kumpasları görerek kenetlendiği gibi, bugün de terör örgütlerine ve onların taşeronlarına karşı bir ve beraber hareket ediyor.


Esasında sözün bittiği yerdeyiz.

Mesele ne siyasi görüş farkı ne hayat tarzı ne de başkaca bir şey. Milletin ezici çoğunluğu yıllardır birbirleriyle selamlaşıyor, oturuyor, sohbet ediyor, ticaret yapıyor, acı ve tatlı günlerini paylaşıyor, yani kardeşçe yaşıyor.

Olup biten gelişmeler karşısında safların sıklaştırılması, bir ve beraber hareket edilmesi, geçmişte olduğundan daha fazla ortak tavır sergilenmesi, azınlıkta olduğunu bildiğimiz şer cepheyi rahatsız ediyor.


Her şeyi bir kenara bırakıp bu coğrafyayı hedef alan mihrakların, aralarında hiçbir sorunu olmayan insanımızı ayrıştırma çabalarına asla izin vermedik, vermeyeceğiz.


Sözün özü; konumumuz ne olursa olsun ülkemizin daha fazla güçlenmesi için çok çalışacağız. Yaptığımız işin en iyisini yapacağız. Gençlerimizi milli ve yerli yetiştireceğiz. Canım ülkemizin selamete ulaşması için dilimiz ve gönlümüzle yaptığımız duaları aynı zamanda fiili duaya dönüştüreceğiz.


Hainlere, onların değirmenine su taşıyanlara, nifak tohumu ekenlere fırsat vermeyeceğiz. Onurumuz ve şerefimizle bu topraklarda yaşamak için gerekirse canımızı bile feda edeceğiz.


Böyle biline…


Son Güncelleme: 07.01.2017 08:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Önder 2017-01-07 10:11:19

Allah içerde ve dışarda ülkemizi karıştırmak isteyen düşmanlardan korusun bu vatan bizim

banner165