Günlük 1000 kişiye sıcak yemek

Çorum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Aşevi’nde günlük bin kişiye sıcak yemek veriliyor.

04 Haziran 2017 Pazar 22:04
Günlük 1000 kişiye sıcak yemek

Çorum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Aşevi’nde günlük bin kişiye sıcak yemek veriliyor. 

Aşevi’ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zekeriya Doğan, aşevi için 1.4 milyon lira ödenek ayrıldığını ve bu paranın yıl içerisinde kullanılacağını söyledi. Doğan, 1982 yılından beri faaliyette bulunan vakfın aşevi hizmetini de Ramazan ayıyla birlikte artırdığını ifade etti. Daha önce 450 kişiye günlük sıcak yemek temin edilen Aşevinde Şehit Mustafa Solak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yemekhanesinin kullanılmaya başlanması ile birlikte 2 bin 500 ekmek ve bin kişiye sıcak yemek çıkarmaya başladıklarını anlatan Doğan, bu kapasiteyi ileride daha da artırmak istediklerini açıkladı.

Doğan, vakıf personelinin her gün ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek boş sefer taslarını aldığını doluları da bıraktığını sözlerine ekledi.

İHA


Son Güncelleme: 04.06.2017 22:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.