Gür, darbe girişimini kınadı

Çorum Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı ve ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, dün akşam bir kısım hainlerce gerçekleştirilen darbe teşebbüsünü şiddetle kınadıklarını söyledi.

16 Temmuz 2016 Cumartesi 17:19
Gür, darbe  girişimini kınadı

Çorum Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı ve ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, dün akşam bir kısım hainlerce gerçekleştirilen darbe teşebbüsünü şiddetle kınadıklarını söyledi.


Gür, yaptığı açıklamada, Türk milletinin bu darbe girişimi karşısında kenetlenerek darbecileri bertaraf ettiğini ve demokrasiye ve yüreğindeki vatan sevgisine olan inancını tüm dünyanın gözleri önüne serdiğini kaydetti.


Türk Silahlı Kuvvetleri'nin emir komuta hiyerarşisi dışında gerçekleştirilen darbe girişiminde, milletin egemenliğinin temsil edildiği TBMM'nin bombalanması ve darbe girişimine karşı alanlara çıkan vatandaşlara ateş açılarak şehit edilmesinin hiçbir şekilde affedilemeyecek bir davranış olduğunu ifade eden Recep Gür,
"Halkın hür iradesiyle seçilmiş hükümete ve yüce milletimizin temsil edildiği meclisimize yönelik darbe girişimini şiddetle kınıyorum.


Ülkemiz demokrasisine ve milli iradenin yıkılmasına yönelik gerçekleştirilen bu darbe girişiminde hayatını kaybeden güvenlik güçlerimizi, polisimizi, sivil vatandaşlarımızı rahmetle, minnetle, şükranla anıyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Demokrasimize yönelik bu hain girişimin karşısında dik durup prim vermeyen üst düzey komutanlarımızı kutluyorum" dedi.

 

Son Güncelleme: 16.07.2016 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165