Güvercini böyle kurtardılar

Sungurlu’da bir evin çatısına ayağından asılı kalan güvercin, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

17 Nisan 2014 Perşembe 12:20
 Güvercini böyle kurtardılar


Sungurlu’da bir evin çatısına ayağından asılı kalan güvercin, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Sunguroğlu Mahallesi Eski Sanayi Sitesi’nde güvercinin bir evin çatısına ayağında asılı kaldığını ve kendini kurtaramadığını fark eden vatandaşlar, durumu Sungurlu Belediyesi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, evin çatısında asılı vaziyette kalan güvercine ulaşmayı başardı.

Güvercini çatıda çırpınırken gördüklerini ve hemen itfaiyeye haber verdiklerini söyleyen vatandaşlar, “Sabah geldik, güvercinler arkadaşlarının başına toplanmışlar. Daha sonra hepsi uçtu, bir tanesi kaldı. Duyarlı vatandaşlar olarak belediyeyi aradık, itfaiye ekipleri geldi. Allah razı olsun, ekipler kurtardılar" diye konuştu.

İtfaiye ekipleri ise bu tür ihbarları canlının türü ne olursa olsun bir insan mahsur kalmış gibi en ciddi şekilde değerlendirdiklerini söyledi.






İHA

Son Güncelleme: 17.04.2014 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.