Hacı Bektaş-ı Veli hepimize örnek’

Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, yürütme kurulu üyeleri...

01 Şubat 2015 Pazar 15:51
 Hacı Bektaş-ı Veli hepimize örnek’


Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, yürütme kurulu üyeleri ile birlikte Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Yürütme kurulu üyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Ayhan Boyraz ve Mustafa Hekim ile Vakıf Başkanı Nurettin Aksoy, başkan yardımcısı Hüseyin Köse ve yönetim kurulu üyesi Bülent Madak ile bir süre görüşen Turhan Candan, Kent Konseyi olarak yaptıkları bu tür ziyaretlerle kardeşliği pekiştirmek istediklerini söyledi.

“Bir olalım, iri olalım, diri olalım ve incinsen de incitme diyen Hacı Bektaş Veli, hepimize örnektir.” diyen Turhan Candan, “Çorum’da hep birlikte yaşıyoruz. Aramızdaki dostluğu, sevgiyi, kardeşliği ve barışı güçlendirmemiz lazım. Biz hem Çorum Belediyesi olarak hem de Kent Konseyi olarak bu ziyaretlerle aramızdaki kardeşliği pekiştirmek istiyoruz. Bu memleket üzerinde oynana oyunları hep birlikte ve ortak değerlerimizle bertaraf edebiliriz. Sizleri, sevgi ve kardeşlik adına yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyoruz. Yapmış olduğunuz çalışmalara katkı vermek isteriz” dedi.


Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şube Başkanı Nurettin Aksoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek vakıf tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Aksoy; “Vakfımızda, Alevi kültür ve geleneğine dair çalışmalar yapıyoruz. Gençlerimize kendilerini geliştirmeleri için kültürel kurslar düzenliyoruz. Ayrıca, Vakfımız düğün ve cenaze gibi konularda da hizmet vermektedir” diye konuştu.


Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi Başkanı Nurettin Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaret sonunda Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan ve yönetim kurulu üyelerine lokma ikram etti.




Son Güncelleme: 01.02.2015 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.