Hafızlık okulu için müracaatlar sona eriyor

Hafızlık Okulu için müracaatlar 24.05.2017 Çarşamba günü sona eriyor.

21 Mayıs 2017 Pazar 11:59
Hafızlık okulu için müracaatlar sona eriyor

Hafızlık Okulu için müracaatlar 24.05.2017 Çarşamba günü sona eriyor.


İmam Hatip Okulları Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Artırma Projesi kapsamında başlatılan Hafızlık Okulu için 27.05.2017 Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacak seviye belirleme sınavı yapılacak.


Seviye belirleme sınavında başarılı olan öğrencilerimiz iki aylık yaz kurslarına alınacaktır.  Yaz kursu sonunda yapılacak mülakatı kazanan öğrenciler Hafızlık Okuluna kabul edilecek.


Yapılan açıklamada, “Mili ve manevi değerlere bağlı, ülkesini ve vatanını seven bireyler aynı zamanda sağlam inanç sistemine bağlı bireyler olmalıdır ki,  geleceğimiz daha güzel olsun. İşte bu yüzden İl Müftülüğümüz işbirliği ile yürütülen projenin temel amacı,  sözlerin en güzelini ezbere bilen, anlayan ve hayatının her alanına aksettiren liderler yetiştirmektir.


İlkokul 4. sınıf kız ve erkek öğrencilerimizin başvurabilecekleri Hafızlık Okulu için müracaatlar İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüklerine 24.05.2017 Çarşamba gününe kadar yapılacaktır. Müracaatlarını yapan öğrencilere seviye belirleme sınavına girecekleri yerler SMS yoluyla duyurulacaktır” denildi.


Son Güncelleme: 21.05.2017 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.