Hafta sonu 4 işyeri açıldı

Haftasonu 4 iş yerinin açılışları yoğun katılımlarla gerçekleştirildi.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 10:33
Hafta sonu 4 işyeri açıldı

Haftasonu  4 iş yerinin açılışları yoğun katılımlarla gerçekleştirildi.

İşte o açılışlar; 

Güneş Gross hizmete açıldı

Harun Çakır'ın sahibi olduğu Güneş Gross Toptan Market dualarla hizmete açıldı. Önceki gün Toptancılar Sitesi'nde çok sayıda davetlinin katılımıyla hizmete giren Güneş Gross, gıda sektöründe yeni bir çığır açarak toptan fiyatına perakende satış ile Çorumlunun hizmetine girdi.

NG Kütahya Seramik'e görkemli açılış

Seramik sektörünün öncü markalarından NG Kütahya Seramik, 206'ıncı mağazasını Çorum'da hizmete açtı.

Haşim Cıbır'ın sahibi olduğu Konak Group, NG Kütahya Seramik'in Çorum Mağazası’nı önceki gün görkemli bir törenle hizmete sundu.

Ankara Yolu Bulvarı numara 21'de hizmete açılan NG Kütahya Seramik'in açılışına AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ile Genel Müdürü Ali Abacı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve çok sayıda davetli katıldı.

Etap Halı’nın yeni mağazası açıldı

Halı sektöründe Çorum'un önemli markası olarak Çorumlular'a hizmet eden Etap Halı'nın yeni şubesi dualarla hizmete açıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta, yeni konsepti ve ferah mekanıyla Etap Halı tam not aldı.

Mesut-Muhlis Doğan kardeşlerin sahibi olduğu Etap Halı'nın açılış törenine AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, TSO yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve çok sayıda davetli katıldı.

Bolu Dağı Mangal Evi hizmette

Bolu Dağı Mangal Evi’nin 19. şubesi önceki gün Çorum’da hizmete açıldı.

Üçtutlar Mahallesi Dr. İlhan Gürel Caddesi numara 12’de gerçekleşen açılışa Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Alper Zahir, Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Saatcı, Çorum Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkan Vekili Kemal Sakallı, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile davetliler katıldı.



NG Kütahya Seramik açılışı



Etap Halı’nın yeni mağazası açıldı




Bolu Dağı Mangal Evi hizmette





 

Son Güncelleme: 30.05.2016 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165