Hain Saldırıda Yaralananları Ziyaret Ettiler

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, darbe girişimi sonrası ağır yaralanan hemşehrimiz Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan’ı TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile birlikte hastanede ziyaret etti.

19 Temmuz 2016 Salı 20:51
Hain Saldırıda Yaralananları Ziyaret Ettiler

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, darbe girişimi sonrası ağır yaralanan hemşehrimiz Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan’ı  TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile birlikte hastanede ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Çorum Milletvekili ve Güvenlikten sorumlu TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile birlikte 15 Temmuz Kanlı Darbe Girişimini engellemek isteyen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görevli polis memurları Nevzat Akkoç ve Zafer Yorgancı'yı, Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekât Merkezinde yaralanan EMG Terörle Mücadele Daire Başkanı hemşehrimiz Turgut Aslan’ı ziyaret ederek acil şifalar dilediler. Heyet ziyaret esnasında Doktorlardan yaralıların sağlık durumu hakkında da bilgiler aldılar.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ayrıca TBMM girişinde bombalı saldırı sonrası yaralanan Hatay Milletvekili Hacı Türkoğlu’nu, eşini ve kızını ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Son Güncelleme: 19.07.2016 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.