‘Hakimiyet’e verdiğiniz emek ölçülemez’

23. 24. ve 25. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Başbakan Başmüşaviri Cahit Bağcı, Hakimiyet Gazetesi’nden ayrılan tecrübeli ve deneyimli gazeteci Mustafa Demirer’e bir mesaj gönderdi.

21 Ekim 2016 Cuma 15:47
‘Hakimiyet’e verdiğiniz emek ölçülemez’


23. 24. ve 25. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Başbakan Başmüşaviri Cahit Bağcı, Hakimiyet Gazetesi’nden ayrılan tecrübeli ve deneyimli gazeteci Mustafa Demirer’e bir mesaj gönderdi. Bağcı, mesajında, “Hâkimiyet gazetesinin hem kalıcı olmasında hem de güvenilir, etkili ve itibarlı olmasında emeğinizi ölçmemiz ve tartmamız mümkün değildir.” dedi.


Bağcı’nın mesajı şöyle:


Sayın DEMİRER,

Hâkimiyet gazetesinden ayrılmış olmanızla ilgili haberi okuduğumda açıkçası müteessir olduğumu belirtmek isterim.


Neredeyse çeyrek asırlık bir meslek hayatınızda Hâkimiyet gazetesinin hem kalıcı olmasında hem de güvenilir, etkili ve itibarlı olmasında emeğinizi ölçmemiz ve tartmamız mümkün değildir.


Bunun değerini hiç kuşkusuz değerli hemşerilerimiz, sevgili Çorum halkı takdir edecektir.


Yapıcı eleştirileriniz, üslubunuz habercilik anlayışınız ve öngörüleriniz hep daha iyiyi ve daha doğruyu arama gayreti olarak görülmüş olduğuna hiç şüphem yok. Tıpkı meslektaşlarınız gibi bizler de buruk bir hüznü bulunduğumuz yerlerde hissettik.


Mesleğin haysiyet ve onurunu koruma, vatandaşın demokratik tepkisini, hak ve hukukunu savunma anlamında genç meslektaşlarınızın misyonunuzu devam ettireceğine ve bayrağı devralacağına inanıyorum.


Emekli olmadığınızı duymak açıkçası hüznümüzü tatlılaştırmaktadır. Size ve ailenize yeni yaşamınızda sağlık, huzur ve mutluluklar, üstün başarılar dilerim. Selam ve sevgilerimi sunarım.



 

Son Güncelleme: 21.10.2016 23:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kalemine sağlık 2016-10-21 18:48:38

Habercim 19 la yeni bir başlangıç efsane geri dönüyor allah yar ve yardımcın olsun