Hakkı teslim etmek lazım

Geçtiğimiz günlerde bir vakıf tarafından yayınlanan ‘Şiddet Haritası’nda silahlı saldırı olaylarında Samsun birinci, Çorum ikinci sırada gösterildi.

08 Şubat 2017 Çarşamba 15:11
 Hakkı teslim etmek lazım


MUSTAFA DEMİRER/HABER-YORUM


Geçtiğimiz günlerde bir vakıf tarafından yayınlanan ‘Şiddet Haritası’nda silahlı saldırı olaylarında Samsun birinci, Çorum ikinci sırada gösterildi.


Söz konusu araştırmanın sonuçları Karadeniz Bölgesi’nin iki güzide kenti Samsun ve Çorum’u üzerken, peşinden itirazlar yükseldi.


Samsun merkezli Ordu, Amasya, Tokat, Çorum, Kırıkkale ve Ankara’da bölgesel yayın yapan Hedef Halk Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni tecrübeli gazeteci Aziz Yener Cabbar, asılsız bilgilerle hazırlandığını belirttiği Şiddet Haritası'na köşesinden cevap verdi.

Samsun Emniyet Müdürü ve ekibinin başta FETÖ olmak üzere bir çok başarılı operasyona imza attığını belirten deneyimli gazeteci Cabbar, asayiş olaylarında 'resmi rakamlarla' düşüş olduğu bilgisini paylaştı.

Gazeteci Cabbar, ‘Mücadeleyi Görmemek Haksızlık Olur’ başlıklı köşesinde, Samsun polisinin mücadelesini bu kadar hafife almanın doğru olmayacağını kaydetti.

Gazeteci Aziz Yener Cabbar’ın itirazlarını haklı buluyor, benzer bir durumu Çorum’un da yaşadığını görüyoruz.


Çorum Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve ekibi hatırı sayılır bir süredir Çorum’da görev yapıyor. Memleketin huzuru ve güvenliğinin tesisi için hak, hukuk, adalet cesaret ve samimiyetle çalıştıklarına şahit oluyoruz.


Her ne kadar görevlerini yapıyor olsalar da Emniyet teşkilatının yönetici ve mensuplarının hakkını teslim etmek vazifemiz.


Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve ekibinin, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin yaşandığı gecenin ilk dakikalarından itibaren tehlike bertaraf edilene kadar çok iyi bir yönetim  sergilediklerini cümle alem biliyor.

İlerleyen günlerde gece gündüz demeden FETÖ, DEAŞ, DHKP/C gibi terör örgütlerine karşı başarılı şafak operasyonlarına imza attıklarını peşinen ifade edelim.

Emniyet teşkilatının bir yandan terör odaklarına karşı amansız mücadelesi sürerken, şehrin huzurunu bozan suç unsurlarına karşı ciddi operasyonlar başlattıklarını, suç oluşmadan önleyici ve koruyucu tedbirleri artırdıklarını da görüyoruz. İşte bu yoğun tempo sayesinde Çorum huzurlu kentler arasında ilk sıralarda yer alabiliyor.


Tüm bu güzel işler yapılırken Çorum’un silahlı saldırı olaylarında ikinci sırada yer aldığını iddia eden bir yayın üzerinden emniyet teşkilatımızın çalışmalarını görmezden gelip hafife almayı doğru bulmuyoruz.


Mevzu Çorum’un güvenliği ve huzuru olduğundan biraz daha dikkatli olalım…


Son Güncelleme: 08.02.2017 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sami çelik 2017-02-08 20:05:25

Emniyet teşkilatımızın son günlerde ortaya çıkardığı fırın mafyası ve sokakçetelerini kısa zamanda içeri tıkmadı takdire şayandır. Bir de trafik konusunda radikal uygulamalar yaparsa daha çok seviniriz

Avatar
Kürşat 2017-02-09 09:54:53

emniyet müdürümüzü seviyoruz.

Avatar
Angaralı 2017-02-09 12:27:49

Emniyet teşkilatımız gerek içlerindeki hain yapıyla ve gerekse bütün bölücü unsurlarla aynı zamanda suçla mücadelede can siperhane çalışmaktadır örselenen teşkilata sahip çıkma zamanıdır Tşk demirer

Avatar
Mürsel 2017-02-09 13:09:47

Emniyet müdürümüzü yakından tanımasamda gerek devreleri gerekse Çorum'da çok iyi tanıyan dostlarımın ortak görüşü milli ve manevi değerlere duyarlı işine son derece bağlı ve titiz bir insan ve günlük habercim19 u takip eden ve çalışmalarını gören biri olarak böylesi değerlere sahip çıkmak her dürüst insanın görevidir çok Tşk habercim19

Avatar
Mehmet Vehbi 2017-02-10 02:13:18

yazınız bir hakkın teslimi adına takdire şayandır. böyle olağan üstü zamanlarda önemli işlerin üstesinden ancak özellikli insanlar gelebilirler. bu manada emniyet müdürümüzü kutluyor memleketimizin huzuru için yapmış olduğu özverili çalışmalarına yılmadan devam etmesini diliyoruz.

Avatar
Ahmet Cem 2017-02-10 02:24:17

ankara i̇stanbul'da insanlar kızılay'da taksimde yürüyemezden çok şükür memleketimizde iki kadın korkmadan gece bile gezebilmektedir. bu huzur ortamını sağlayan ve huzur bozucu hiçbir olayı havada bırakmayan emniyet müdürümüze ve ekibince teşekkür ederiz.