Halep’e 1 TIR yardım

Muhsini Tavır Derneği’nin başlattığı Halep'e yardım kampanyasına Çorum halkı yoğun ilgi gösterdi.

15 Şubat 2017 Çarşamba 17:22
Halep’e 1 TIR yardım


Muhsini Tavır Derneği’nin başlattığı Halep'e yardım kampanyasına Çorum halkı yoğun ilgi gösterdi.


Konuyla ilgili açıklama yapan Mubsini Tavır Derneği Genel Başkanı Fatih Yücel, Halep'ten göç etmek zorunda kalan mazlum insanlar için başlatılan yardım kampanyasının tamamlandığını Kızılay Çorum Şube Başkanı Sedat Canpolat’ın destekleriyle Tır'ın Suriyeli mazlumlara ulaştırılmak üzere yola çıktığını söyledi.



Halep'e 1 TIR dolusu gıda, giyim ve un gönderdiklerini belirten Yücel, "Halepli kardeşlerimize bu yardımımızı ulaştıracağız. Bunu bir kez daha gördük ki Dünyanın neresinde mazlum insanlar varsa onlara devlet ve millet olarak yardım elimizi uzatıyoruz. Bu bizlere mutluluk veriyor. Bizim temennimiz bir an önce Suriye'deki sorunlar çözülsün ve Türkiye de bulunan Suriyeli kardeşlerimiz evlerine dönsünler. Şunu bir kez daha gördük ki Türk halkı olarak bizler mazlum insanlara bütün gücümüzle seferber olup yardım ediyoruz. Bütün dünyada barış ve huzurun hakim olması dileğiyle biz Suriyeli kardeşlerimizin yanındayız." dedi. 



Kızılay Şube Başkanı Sedat Canpolat ise ihtiyaç sahipleri adına emanet aldıkları yardım malzemelerini hızla yerine ulaştıracaklarını, bölgenin bu yardımlara ve daha fazlasına ihtiyacı olduğunu ve Tüm Çorum Halkına Destekleri için teşekkür ettiğini söyledi.




 

Son Güncelleme: 15.02.2017 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.