Halil Demirci, toprağa verildi

Çorum Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası Başkanı ve ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür’ün kayınpederi Halil Demirci (83) son yolculuğuna uğurlandı.

25 Ekim 2016 Salı 17:01
Halil Demirci, toprağa verildi


Çorum Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası Başkanı ve ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür’ün kayınpederi Halil Demirci (83) son yolculuğuna uğurlandı.


Eski kahveci esnafından Erdal Demirci'nin babası, Orhan Demirci, Halil Gür, İlker Ceylan ve Recep Gür’ün kayınpederleri Halil Demirci’nin cenazesi bugün Eymir Köyü’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.


Cenazeye Mahalli İdareler Müdürü Nihat Özarslan, PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, Hitit Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, Al-Ka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Yaşar, ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Latif Akdağ, Duran Ongu, Lütfü Barut ve Necmettin Uzun, ÇESOB Genel Sekreteri Yakup Arslan, İl ve İlçe Esnaf Odası Başkanları, Oda Yönetim Kurulu üyeleri, ÇESOB personelleri, Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası yöneticileri ve üyeleri ile Demirci ailesinin yakın akraba ve dostları katıldı.


Bu arada işadamı Ahmet Ahlatcı’nın babası Hüseyin Ahlatcı’nın cenazesine katılan CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse de Eymir Köyü’ne gelerek, Demirci ailesine ve Recep Gür’e taziyelerini iletti.

 

Son Güncelleme: 25.10.2016 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.