Halit Çağdaş müdür oldu

AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım’ın danışmanı hemşehrimiz Halit Çağdaş, Çorum’da göreve başladı.

06 Mayıs 2015 Çarşamba 15:36
 Halit Çağdaş müdür oldu


AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım’ın danışmanı hemşehrimiz Halit Çağdaş, Çorum’da göreve başladı.


Çağdaş, İçişleri Bakanlığı Encümen Kararı ile Çorum İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü görevine atandı.


Halit Çağdaş kimdir?


1973’de Çorum’da doğan Çağdaş, Çorum İmam Hatip Lisesi, Trakya Üniversitesi Kırklareli MYO Süt ve Ürünleri Bölümü, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yüksek Lisans mezunu olan Halit Çağdaş aynı zamanda halen ikinci lisans kapsamında Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü son sınıf öğrencisidir.


Çorum kiremit tuğla fabrikalarında 14 yaşında başladığı iş hayatını, radyo, gazetecilik ve danışmanlık süreçleri ile sürdürdü. 10 yıl kadar Çorum'da sırasıyla Lider, Yenigün ve Hakimiyet Gazetesi muhabirliği yapan Çağdaş, 2003 yılında başladığı milletvekili danışmanlığı görevinin yanında Adalet Bakanlığı Zabıt Katipliği ve PTT Genel Müdürlüğü'nde memuriyet görevlerini sürdürdü.


Çağdaş yüksek lisansını Örgütsel İletişimde sosyal Medya'nın Önemi konulu tezi ile verirken, çok sayıda bilimsel, haftalık ve aylık dergi ve gazetede yayınları yer aldı.


Siyasal iletişim, uluslar arası ilişkilerin önemli alanlarından kamu diplomasisi yumuşak güç, işletme alanında örgütsel iletişim, sosyal medya ve yasa yapım süreçlerine ilişkin çok sayıda makale ve incelemesi bulunmaktadır.



Son Güncelleme: 06.05.2015 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
R.Enes 2015-05-07 14:59:23

murat yıldırım abisi kapaklamış yine...

banner165