Halk otobüsleri gündemde

Şehir içi ulaşımda yaşanan sıkıntı ve sorunlar halk otobüslerini Belediye Meclisi gündemine taşıdı

07 Ağustos 2017 Pazartesi 11:00
Halk otobüsleri gündemde

MUSTAFA DEMİRER

Belediye Meclisi'nin bugün yapacağı  Ağustos ayı toplantısının ilk gündem maddesi şehir içi ulaşımı yakından ilgilendiren özel halk otobüsleri olacak.

Gelecek yıl Temmuz ayında sözleşme süresi dolacak olan şehir içi otobüs hatları için yeniden ihale yapılması görüşülecek.


Şehir içi otobüs hatlarının 2018-2028 yıllarını kapsayacak şekilde yeniden ihalesinin yapılması için Belediye Meclisi’nden  yetki istenecek.


Belediye Meclisi’nin söz konusu gündem maddesi ile ilgili Çorum’da trafik ve şehir içi ulaşımla ilgili yaşanan problemler ve çözüm yollarının da gündeme gelmesi bekleniyor. Belediye yönetiminin şehir içi ulaşımda geçmişten bugüne kadar yaşanan sorunları, beklentileri ve alternatif çözüm yollarını ortaya koyması gerektiği ifade ediliyor.










Son Güncelleme: 07.08.2017 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.