Halk Otobüsleri ilk gün bedava

Çorum Belediyesi, her dini bayramda olduğu gibi bu bayramda da vatandaşların bayram ziyaretlerini kolaylaştırmak için bayramın ilk gün vatandaşları ücretsiz taşıyacak

29 Haziran 2016 Çarşamba 16:25
 Halk Otobüsleri ilk gün bedava


Çorum Belediyesi, her dini bayramda olduğu gibi bu bayramda da vatandaşların bayram ziyaretlerini kolaylaştırmak için bayramın ilk gün vatandaşları ücretsiz taşıyacak.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Ramazan bayramının birinci günü Çorumluların Halk otobüslerinden ücretsiz yararlanabileceklerini ifade etti.


Ramazan Bayramının birinci günü halk otobüslü seferlerinin saat 09.00’da başlayacağını belirten Turhan Candan, bayramın ikinci günü ise saat 08.00’da, üçüncü gün ise seferlerin normal seyrinde devam edeceğini söyledi. 


Belediye bayram tedbirlerini aldı…

Çorum Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi gereken tüm önlemlerini alıp bayram hazırlıklarını tamamladı.


Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorumluların rahat ve huzurlu bir şekilde bayramlarını idrak edebilmesi için Zabıtanın bayram süresince 24 saat görevinin başında olacağını söyledi.


Halkın bayram alışverişlerini rahat yapabilmesi için seyyar satıcıların kontrol altında tutulacağını bildiren Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bayram süresince tam gün hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır. Yine bayram süresince Su Arıza, Kanalizasyon ve Arıtma tesislerinde nöbetçi personel bulundurulacaktır” dedi.


Candan, Ramazan Bayramı’nda vatandaşların olası şikâyetlerini Alo Zabıta 153, Su Arıza 185-153-2121946, İtfaiye 110, 2230880-81-82, Cenaze işlemleri 213 10 76-212 19 46 ve Temizlik-Kanal 212 19 46 numaralı telefonlara bildirmelerini istedi.


Belediye’de bayramlaşma ikinci gün


Ramazan Bayramı nedeniyle Çorum Belediyesi’nde sivil toplum örgütleri, partililer ve vatandaşlarla yapılacak olan bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan bayramlaşma merasimi 13.30-14.30 arasında yapılacak.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 29.06.2016 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165