‘Halkımızın hizmetkarıyız’

Sungurlu İlçesi'nde Kızılay Dede olarak bilinen İhsan Özsaray, Sungurlu Belediye...

11 Kasım 2014 Salı 13:55
 ‘Halkımızın hizmetkarıyız’


Sungurlu İlçesi'nde Kızılay Dede olarak bilinen İhsan Özsaray, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret ederek, Kızılay ve Türk Bayrağı takılı masa bayrağı hediye etti. 

Ziyaratte İhsan Özsaray, "Başkanımız Şahiner'e mahallemizdeki kaldırım problemimizi söylememle birlikte isteğimize aynı anda cevap verilerek kaldırım taşlarımız döşendi. Başkanımızdan Allah razı olsun" dedi.

Başkan Şahiner de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızılay dedeye ikramda bulunarak bir süre sohbet etti. Başkan Şahiner sohbetin sonunda, "Özelikle belirtmek isterim “Bizim görevimiz halkımıza hizmet etmek, Halkımızın yüzünü güldürünce, onları memnun edince biz de mutlu oluyoruz. Biz halkımızın hizmetkarlarıyız” diye konuştu.





İHA

Son Güncelleme: 11.11.2014 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.