Happani veda etti

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği...

18 Aralık 2014 Perşembe 18:05
 Happani veda etti


Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Çorum Şubesi’ne veda ziyaretinde bulundu. 

Çorum’da görev yaptığı süre içerisinde çok güzel dostluklar edindiğini dile getiren Dr. Turgay Happani, devraldığı hizmet bayrağını hep daha ileri taşımak için gayret gösterdiğini söyledi. Happani, Çorum’dan ayrılmaktan büyük bir burukluk içerisinde olduğunu belirtti.

MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu da, Çorum’da son yıllarda sağlıkta büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığına dikkat çekerek, bu süreçte Dr. Turgay Happani’nin büük gayretlerinin olduğunu söyledi.

Happani’nin görev süresi boyunca sivil toplum kuruluşları ile de iyi bir iletişim kurduğunu dile getiren Bekiroğlu, “Sayın hocamıza bugüne kadar Çorum’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Kendisi çok başırı bir yöneticiydi.Bundan sonraki yeni görevinde ve yaşamında başarılar diliyoruz” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 18.12.2014 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adalet 2014-12-18 18:28:32

Çorumda ne kadar liyakatli personel varsa, ya ordan oraya sürüp bezdirdi, ya nüfuzunu kullanarak amirleri aracılığıyla mobbing yaptı, yada yüzüne gülüp siyasilere aleyhinde konuşarak ikilik yarattı.. Onun yüzünden sağlıkta iş barışı bozuldu. Çorum a Yaptığı 1 tane olumlu katkısı varsa biride çıksın söylesin.

Avatar
hak sahibi 2014-12-22 11:44:45

birçok insanın hakkına girerek gidiyor.onlarla deği̇l hakkına girdiği insanlarla vedalaşmalı.yerinden korktuğu için insanlarla uğraşmıştı.orası ona da kalmadı. darısı diğer hakyiyenlerin başına.

banner165