Hastane geçici kabul aşamasında

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesinin geçici kabulü için TOKİ’nin oluşturduğu heyet inceleme başlattı.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 16:24
Hastane geçici kabul aşamasında

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesinin geçici kabulü için TOKİ’nin oluşturduğu heyet inceleme başlattı.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ömer Sobacı ile birlikte değerlendirme yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk sağlık hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde sunulması için hassas davranılması gerektiğini vurguladı. Hastanenin 10.10.2011 tarihinde ihale, 08.12.2011 tarihinde ise yer teslimi yapılmıştı.


BAYAT DEVLET HASTANESİ İNŞAATINDA İNCELEME



İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk,  Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ömer Sobacı ile birlikte Bayat İlçesinde inşaatı devam eden Devlet Hastanesini ziyaret etti. Firma yetkilileri ve Hastane idarecileriyle görüşmeler yapılarak inşaatın bir an önce bitirilmesi için etkin bir şekilde çalışmaların yapılması için talimatlar verildi.


Son Güncelleme: 19.07.2017 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2017-07-19 17:27:02

ne hastaneymiş maşallah bir türlü açılamadı yavuzsultan selim köprüsü açıldı osmangazi köprüsü yapıldı bizim çorum hastanesi daha kabul aşamasına yeni geldi tam açılması bu gidişle korkarım bir yılı daha bulacak