Hastanede dijital röntgen dönemi

Alaca Devlet Hastanesi’nde dijital röntgen sistemi kuruldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Hastane...

23 Eylül 2014 Salı 14:56
Hastanede dijital röntgen dönemi


Alaca Devlet Hastanesi’nde dijital röntgen sistemi kuruldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Hastane Yöneticisi Başhekim Dr. Metin Karan, “polikliniklerimizden hekimler tarafından online olarak istem yapılan röntgen filmleri, hastaya çekim yapıldıktan çok kısa bir süre sonra hekimlerin bilgisayarlarına iletilmektedir. Aile hekimlerine de hastalarının röntgen görüntülerini web sitemiz aracılığıyla vereceğiz” dedi.


Ayrıca tüm tetkik ve tahliller online bilgisayar sistemi ile istenip yine online sistemden sonuçlar alınabildiğini aktaran Dr. Metin Karan, sistemin yapılacak tüm işlemleri daha da hızlandıracağını belirtti.


Dr. Metin Karan, artan uzman hekim ve teknolojik yeniliklerle her geçen gün hasta sayılarının artmakta olduğunu, ülke kaynaklarını en tasarruflu şekilde kullanarak, modern yönetim anlayışı, kaliteli sağlık hizmeti sunumu ile hastalara daha fazla zaman ayırabildiklerini kaydetti. 





Son Güncelleme: 23.09.2014 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYRAM SARP 2014-09-24 10:29:35

metin hocam başarilarinizi takdir ediyor ve izliyoruz.