Hastanede inşaat sancısı

Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde başlatılan inşaat çalışmaları bazı problemleri beraberinde getirdi.

10 Kasım 2016 Perşembe 10:49
 Hastanede inşaat sancısı


Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde başlatılan inşaat çalışmaları bazı problemleri beraberinde getirdi.

Birinci basamak sağlık kurulmuşlarının yer alacağı hastane bahçesinde bazı eski binalar yıkılıyor. İnşaat çalışmaları nedeniyle gerek hasta yakınları gerekse personel otoparkları kullanamıyor. Bu durum hastane binasına ulaşımı zorlaştırıyor.

Hastanede yataklı tedavi veya poliklinik hizmeti alan hastalar inşaat çalışmaları nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Ankara Yolu üzerinde bulanan yeni hastanenin hizmete girmesiyle birlikte mevcut hastaneden taşınma işlemleri başlayacağından problemin giderek artacağı düşünülüyor.

Hastanede yatan hastalar ve hizmet sunumu açısından yeni hastaneye taşınma işlemleri tamamlandıktan sonra inşaat çalışmalarının yapılmasının hasta sağlığı açısından da daha makul ve mantıklı olacağı ifade ediliyor.

Son Güncelleme: 10.11.2016 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Vehbi 2016-11-10 12:50:22

çok yerinde bir tespit olmuş. hizmet götürürken planlama yapılmazsa yapılan işin mağduriyete sebep olduğuna güzel bir örnek. artık kervan yolda düzülür mantığından kurtulmalıyız vesselam

Avatar
Vatandaş 2016-11-10 14:51:41

Mevcut hastanenin tabelası acil olarak indirilip, ÇORUM DEVLET HASTANESİ tabelası takılmalı ve kadroları oluşturulmalı. Tabi, yeni hastaneyede EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ tabelası asılmalı ve taşınma işlemi personeliyle birlikte ivedilikle gerçekleşmeli. Otopark sıkıntısı kadar, muayene yoğunluğu sıkıntısıda gündemde tutulmalı. Bunun tek çözüm yoluda, kadrolarıyla birlikte yeni bir hastanenin devlet hastanesinin hizmete sokulmadıdır. Yoksa bu sorun katlanarak devam edecektir. Mevcut kadroları bölerek c bloğu poliklinik hizmetine sunmak çözüm değildir. Eldeki malzemeyle, kaliteli ve rahatlatıcı bir hizmet sunabilmenin imkanı kalmamıştır...