Hastanenin yüzde 95'i tamam

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum'da yaptırılan 800 yataklı hastanede çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

21 Ekim 2016 Cuma 09:48
 Hastanenin yüzde 95'i tamam


Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum'da yaptırılan 800 yataklı hastanede çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Yakında geçici kabulün yapılmasının beklendiği hastanede bir taraftan inşaat işleri devam ederken diğer taraftan ise çevre düzenlemesi yapılıyor. Hastane inşaatında fiziki gerçekleşme oranı yüzde 95'ler seviyesinde.


Şantiye Şefi Gökhan Evcil, hastane inşaatında çalışmaların yoğun bir tempoda devam ettiğini bir taraftan da ihaleyi Sağlık Bakanlığı adına yapan İl Özel İdaresi'ne geçici kabul dilekçesi verdiklerini ifade ederek, "13 Ekim'de İl Özel İdaresine geçici kabul dilekçemizi verdik. Onlarda Sağlık Bakanlığına gönderecekler. Bakanlıktan ise kontrol mühendisleri pazartesi günü gelerek "geçici kabul heyeti oluşturulabilir" tutanağı tutacaklar.  Sağlık Bakanlığı daha sonra "Geçici Kabul Heyeti" gönderecek. Geçici Kabul Heyeti'de hastane inşaatını gezip eksikleri ve yapılması gereken değişiklikleri belirleyip bunların tamamlanması için bize süre verecekler. Bizde o süre içerisinde eksikleri tamamlayacağız. Böylece 'geçici kabul süreci' de tamamlanacak. Hastane teslim edilip hizmete açıldıktan sonra 1 yılda kesin kabul süreci olacak. Bu sürede ise işleyiş sırasında çıkacak sorunlar çözülecek" dedi.


HASTANENİN YÜZDE 95'İ TAMAM


Hastane inşaatında fiziki gerçekleşme oranının yüzde 95 olduğunu kaydeden Gökhan Evcil, "Çalışmalarımız yüksek tempoda sürüyor. Bir taraftan hastane inşaatı devam ederken diğer taraftan ise bitkisel ve yapısal peyzaj uygulamaları yapılıyor. Şu anada kadar fiziki gerçekleşme oranının yüzde 95'lere ulaştığı hastane toplam 220 milyon liraya mâl olacak" şeklinde kaydetti.
(www.corumhakimiyet.net)






Son Güncelleme: 21.10.2016 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165