Hatice Külcü yalnız bırakmadı

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri yıl sonu etkinlikleri düzenliyor.

09 Eylül 2014 Salı 17:20
 Hatice Külcü yalnız bırakmadı


Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri yıl sonu etkinlikleri düzenliyor.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, açıldığı günden bu yana binlerce kadına ulaşan merkezlerin birbiri ardına yıl sonu etkinliği düzenlediği,  5 ayda 8 kurs düzenleyerek 400 kadının eğitimine destek vernildiği belirtildi. Akkent KKSM’nin, yılsonu etkinliğinin ardından şimdi de muhteşem bir piknik organizasyonuna ev sahipliği yaptığı belirtilen açıklamada, onlarca kursiyer piknikte bir araya getirilerek eğlenceli bir güne imza atıldığı ifade edildi.


Akkent KKSM piknikte buluştu


Belediye Basın Birimi yaptığı açıklamada, şu bilgilere yer verdi; “KKSM'lerin fikir sahibi ve her fırsatta merkezleri ziyaret ederek kadınlara destek olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü de kadınları bu anlamlı ve eğlenceli günlerinde yalnız bırakmadı. Düzenlenen piknikte bir konuşma yapan Hatice Külcü, kadınların eğitiminin önemine dikkat çekti. "Bir kadını eğittiğiniz zaman bir aileyi ve toplumu eğitmiş olursunuz. Burada yüzlerce kadına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz." diyen Külcü, kadınların mutluluğuna ortak oldu.


İğne iplikten çuvala, halat çekmeden yumurta taşımaya kadar pek çok yarışmanın da düzenlendiği piknikten kadınlar memnun bir şekilde ayrıldı.”




Son Güncelleme: 09.09.2014 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.