‘Hattuşa'da bir gün’ etkinliği

Çorum Fotoğraf Kulübü (ÇFK) ile Çorum Halk Eğitim Merkezi...

04 Eylül 2015 Cuma 16:09
 ‘Hattuşa'da bir gün’ etkinliği

Çorum Fotoğraf Kulübü (ÇFK) ile Çorum Halk Eğitim Merkezi (HEM) işbirliğinde ‘Temel Fotoğrafçılık Eğitimi’ kapsamında Hattuşa, Höşür Şelaleleri ve İbik Çam Göleti'ne fotosafari düzenlendi.

Kurs Öğretmeni Altan Özeskeci yaptığı açıklamada, “Fotoğrafçılık kursuna gelen öğrencilerimizle birlikte UNESCO’nun Dünya Mirası listesi içerisinde yer alan Hititlerin Başkenti Hattuşa'da bir gün boyunca foto safari düzenledik. Burada kursiyerler rehber eşliğinde Hititleri tanıdı.” dedi.


Çorum Fotoğraf Kulübü Başkanı Atakan Akman ise, "Höşür Şelaleleri ve İbik Çam Göleti ile de ilimizin ve ülkemizin bu eşsiz güzelliklerini tanımaya, keşfetmeye ve Çorum arşivine fotoğraf kazandırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. ÇFK, tarih ve kültürün modern dünyanın en etkili dili olan fotoğrafçılıkla daha geniş kitlelere anlatılabileceğini gösteriyor. Bunun dışında kursiyerlerimizle birlikte fotoğrafçılığın temel özeliklerini yerinde uygulayarak düzenlediğimiz fotosafarilerde bir birinden güzel fotoğraflara imza atıyoruz. Fotoğraf sanatına yönelik etkinliklerimize devam edeceğiz."dedi. 

 


Son Güncelleme: 04.09.2015 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.