'Havaalanı konusunda popülist davrananlar var'

ÇESİAD Başkanı Mehmet Karaca Çorum havaalanı meselesine değindi

18 Ekim 2017 Çarşamba 12:59
'Havaalanı konusunda popülist davrananlar var'

Merkezi İstanbul’da bulunan ve kısa adı ÇESİAD olan Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Karaca, Çorum’un gündem maddesi havaalanı konusunda popülist davrananlar olduğunu söyledi.


Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle İstanbul’da düzenlenen etkinlikte konuşan ÇESİAD Başkanı Mehmet Karaca,  öğrencilere burs veren bir dernek olmanın yanında, memleketleri Çorum’un sorunlarını yakından takip ettiklerini ve kamuoyuna çözüm önerileri sunmaya çalıştıklarını hatırlattı.


Son günlerde herkesin havaalanı projesini diline doladığını ifade eden Karaca, “Havaalanı  evet olması gerekir. Çorum için elzem ve zaruri bir ihtiyaçtır.  İnşallah olacak, unutmuş değiliz. Çorumlular olarak daha son sözümüzü söylemedik. Fakat şunu da belirtmeden geçmeyeceğim; şu an konuşan ve destek veren arkadaşlara, eski valimiz Ahmet Kara bu konuyu gündeme getirdi diye merkeze çekildi. Kendilerine, o zaman neredeydiniz, valimize neden sahip çıkmadınız, kamuoyu oluşturmadınız, sessiz kaldınız diye soruyorum. Şu an ‘polyannacılık’ oynuyorsunuz, popülist davranıyorsunuz. Sizi Çorumlu hemşehrilerime havale ediyorum. Ama biz ÇESİAD olarak duruşumuzu bozmadık, o gün de söyledik, şimdi de söylüyoruz. Bu konunun takipçisi olmaya, her zaman Çorum ve Çorumluların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.







Son Güncelleme: 18.10.2017 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.