Havuzlar sadece süs değil

Çorum son yılların en sıcak yazlarından birini yaşıyor. Sıcaktan bunalan insanlar bir şekilde...

19 Ağustos 2014 Salı 17:00
 Havuzlar sadece süs değil


Çorum son yılların en sıcak yazlarından birini yaşıyor. Sıcaktan bunalan insanlar bir şekilde serinlemenin yolunu buluyor ama hayvanlar insanlar kadar şanslı değil. Hem insanlar hem de hayvanlar için hayat kaynağı olan suya ulaşmak doğadaki diğer canlılar için o kadar kolay değil.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanına yapılan 32 kavşakta yapmış olduğu süs havuzları kavurucu sıcaklarda kuşların imdadına yetişti. Saat Kulesi, Yazı Çarşı, Namazgâh, Ulucami Milönü, Akşemseddin, Tuzcular, Pirbaba, Altınpark, Çiftlik Mezarlığı ve Fatih Caddesi Kavşağı’na yapılan süs havuzlarında kuşlar ve sokak hayvanları suya ulaşma imkânı buldu.


Görsel amaçlı yapılan süs havuzlarının böyle hayırlı bir sonuca dönüşmesi insanları duygulandırıyor. Özellikle Saat Kulesi yanındaki havuzda kuşların su ile dansını seyreden vatandaşlar, belediyenin yapmış olduğu bu hizmetin ne kadar isabetli olduğunu söylüyor.


Hizmetler için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve ekibine teşekkür eden Çorumlular süs havuzlarının akşam saatlerindeki renk şöleninin de büyüleyici olduğuna dikkat çekiyor.




Son Güncelleme: 19.08.2014 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2014-08-19 20:57:21

Benim Belediye Başkanım her şeyi insan yararına yapar.Benim Başkanım gerçekten ayrım yapmadan çalışır.

banner165