Haydi çocuklar eğlenceye

Çorum Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara yönelik dolu dolu etkinlik hazırladı. Çocuklar, 23 Nisan’da gönüllerince eğlenecek.

19 Nisan 2017 Çarşamba 17:01
 Haydi çocuklar eğlenceye


Çorum Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara yönelik dolu dolu etkinlik hazırladı. Çocuklar, 23 Nisan’da gönüllerince eğlenecek.


Çocukların kendi bayramlarında doyasıya eğlenmeleri amacıyla Buhara Kültür Merkezinde çeşitli etkinliklerin yer aldığı bir program hazırladıklarını söyledi. Animasyon gösterileri, yarışmalar, Hacivat ve Karagöz gösterileri, ortaoyunu (Meddah), tırmanma duvarı, pop konseri, çocuk oyun parkurları, akıl oyunları, yüz boyama,buz pateni, bowling turnuvası, futsal turnuvasıve sevimli patiler CIRCUS gösterilerinin yer alacağını belirten Başkan Külcü, tüm çocukları çocuk şenliğine davet etti.


Çorum Belediyesi’nin 23 Nisan şenliklerini gelenekselleştirdiğini ifade eden Başkan Külcü, "Çocuklarımız, düzenleyeceğimiz etkinliklerle eğlence dolu iki gün geçirecekler. Bu eğlenceler 22 Nisan Cumartesi günü başlayacak ve 23 Nisan Pazar günü de 10.00 - 17.00 arasında devam edecek.Çocuklarımıza balon, meyve suyu, pamuk şekeri, kağıt helva, Osmanlı macunu, ahşap oyuncaklar dağıtacağız. Mahallelerde bulunan Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri'ne gelen çocuklarımızın ve velilerinin Buhara Kültür Merkezi'ne ulaşımlarını ücretsiz olarak sağlayacağız. Tüm çocuklarımızı Gençlik Merkezlerimize ve Buhara Kültür Merkezimize aileleri ile birlikte gönüllerince eğlenmeye davet ediyoruz." dedi.


SEVİMLİ PATİLER CIRCUS ÇORUM'DA


Çorum Belediyesi bu yıl çocuk şenliğine bir yenilik daha ekleyerek dünyaca ünlü "Sevimli Patiler CIRCUS"u çocuklarla buluşturacak.


10 sevimli köpek, 10 sevimli kedi, 1 papağan ve 4 oyuncudan oluşan Sevimli Patiler CIRCUS gösterisi Nisan’da saat 12.00 ve 14.30’te iki kez sahne alacak. Gösteri Devlet Tiyatro Salonu'nda yapılacak.


Son Güncelleme: 19.04.2017 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.