Hayvan Pazarı’nda ‘Rampa’ Sorunu

Şap hastalığı nedeniyle 24 Kasım 2015 tarihinden tarafa kapalı olan Çorum Hayvan Pazarı, 15 Şubat Pazartesi gününden itibaren yeniden açıldı.

18 Şubat 2016 Perşembe 11:33
Hayvan Pazarı’nda ‘Rampa’ Sorunu

Şap hastalığı nedeniyle 24 Kasım 2015 tarihinden tarafa kapalı olan Çorum Hayvan Pazarı, 15 Şubat Pazartesi gününden itibaren yeniden  açıldı.

Yapılan  açıklamaya göre, Çorum Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı ve ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, yaklaşık 3 aydır kapalı olan  hayvan pazarının açıldığını belirtirken,  uzun süreden beri pazarda yaşanan rampa sorununa çözüm bulunmasını istedi.

Pazara araçla hayvan getiren vatandaşların, hayvan indir-bindirleri rampalar aracılığıyla yaptıklarını ifade eden Recep Gür, ancak rampaların hemen yanında  kurulan seyyar tezgahların hayvan indir-bindirlerde ciddi sıkıntılara neden olduğunu ifade etti.


Hayvan Pazarında tezgah açan köfteci ve çaycı gibi bazı seyyar satıcıların tezgahlarını hayvan indirip-bindirmede kullanılan rampaların çok yakınına açtıklarını dile getiren Recep Gür, bu durumun araçların rampalara yaklaşmasına engel olduğunu vurguladı.


Recep Gür, belediye yetkililerinden bu soruna bir an önce çözüm bularak, seyyar tezgahların ramlardan uzak daha uygun yere kurulmasını sağlamasını istedi.  

Son Güncelleme: 18.02.2016 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.