Hem sevinç hem hüzün

Çorum Dumlupınar Ortaokulu personeli, görevinden ayrılan Okul Müdürü Yaşar Kıyıklık için veda...

12 Aralık 2014 Cuma 09:59
 Hem sevinç hem hüzün


Çorum Dumlupınar Ortaokulu personeli, görevinden ayrılan Okul Müdürü Yaşar Kıyıklık için veda; göreve yeni başlayan Okul Müdürü Ahmet Aktaş için de hoşgeldin yemeği düzenledi.


Eğlenceli başlayan yemek, veda nedeniyle duygulu anlara da sahne oldu. Okula veda eden Yaşar Kıyıklık, geçen 1 yıl zaman zarfında okuldan çok memnun olduğunu, tüm öğretmen ve personeli tanımaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.


Konuşmasının sonunda Kıyıklık’a okul personeli çiçek ve hediye verirken, Okul Aile Birliği Başkanı da plaket takdim etti.


Görevden ayrılan Kıyıklık’a yeni görevinde başarılar dileyen Okul Müdürü Ahmet Aktaş ise, Dumlupınar Ortaokulu’nda görev yapacak olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.





Son Güncelleme: 12.12.2014 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.