HEM, yaşlıları unutmadı

Çorum HEM ' den 8 Mart Dünya kadınlar gününde Huzur evini ziyaret etti.

09 Mart 2016 Çarşamba 11:34
HEM, yaşlıları unutmadı

Çorum HEM ' den 8  Mart Dünya kadınlar gününde Huzur evini ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, Çorum Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bazı etkinlikler düzenledi.

Bu kapsamda yapılan etkinlikler hakkında açıklamalarda bulunan Çorum Halk Eğitimi Merkezi Teknik Müdür Yardımcısı Havva Doğan,  Recep Akdağ huzur evini ziyaret ettiklerini, bu topluma hizmet etmiş yaşlı anne ve babaların hal hatırını sorup ellerini öptüklerini, onların ihtiyaçları doğrultusunda Kuaför kursu öğretmen ve öğrencileri ile birlikte buradaki büyüklerimizin saç kesimi ve bakımlarını yaptıklarını ve bundan çok büyük bir onur duyduklarını belirtti. Bu ziyaretlerin sadece senede bir günle sınırlı olmayacağını ve süreklilik arz edeceğini ifade etti.

Havva Doğan, yaptığı konuşmada; “Günümüzde 8 Mart artık  Kadınlar açısından çok daha farklı bir gündür.Kadın haklarının kazanılmasında, nerelerden başlanıldığını ve bu günlere nasıl gelindiğinin hatırlanması bağlamında bu gün özel bir gündür.  Dünya kadınları arasında da bir dayanışma ve deneyim değişme olarak algılanmaktadır.Peygamber efendimizin ifadesiyle Annelerimizin ayakları altında olan Cennet, ve Cennete giden bu yolda kadınlara verilen  değerin en büyük göstergesidir.”dedi.

Daha sonra Çorum Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm kadınlara Kurum Müdürü Fuat Bal ile birlikte  sevginin ve dostluğun ifadesi olan birer karanfil hediye ettiklerini belirterek günlerini kutladılar.

 

Son Güncelleme: 09.03.2016 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.