Hemşehrimiz Akçakoca kaymakamı oldu

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı'na atanan Akçakoca Kaymakamı...

28 Haziran 2015 Pazar 14:37
 Hemşehrimiz Akçakoca kaymakamı oldu


İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı'na atanan Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez’in yerine, Rize Vali Yardımcısı Mehmet Özer görevlendirildi. 

Akçakoca’da Kaymakamlık görevini 4 Eylül 2012 tarihinden beri sürdüren Aykut Pekmez İçişleri Bakanlığı’na tayin oldu. Resmi Gazete'de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi sonrasında Pekmez’in yerine ise Rize Vali Yardımcısı Mehmet Özer getirildiği açıklandı. Kaymakamlar kararnamesi yayınlanarak resmi gazetede yayınlandı.

Akçakoca Kaymakamlığına atanan Mehmet Özer kimdir?

Rize vali yardımcılığından Akçakoca Kaymakamlığı'na atan Özer, 1978 yılında Çorum da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çorum'da, yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. 2000 yılında mesleğe Kaymakam adayı olarak başlayan Özer, çeşitli aşamaları tamamlayarak sırasıyla Feke-Adana, Köprüköy-Erzurum, Aybastı-Ordu, Hasköy-Muş İlçelerinde kaymakamlık yaptı.




İHA

Son Güncelleme: 28.06.2015 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.