Hemşehrimiz Genel Sekreter oldu

Milli Eğitim Müsteşar Yardımcısı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin iki...

23 Nisan 2014 Çarşamba 16:22
 Hemşehrimiz Genel Sekreter oldu

Milli Eğitim Müsteşar Yardımcısı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin iki numaralı koltuğu olan Genel Sekreterlik görevine atandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in teklifi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görevlendirilen Doç. Dr. Asım Balcı’ya Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli iki numaralı koltuğu emanet edildi.

Atama kararnamesinin tamamlanmasının ardından göreve başlaması beklenen Doç. Dr. Asım Balcı’nın önümüzdeki günlerde yeni görevi olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik mesaisine başlayacağı öğrenildi.


Asım Balcı;

1971 Çorum doğumludur. 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Doç. Dr. Asım Balcı, Yüksek Lisansını ABD'deki University of Kentucky'de tamamladı. Daha sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde doktorasını bitirdi. Bir süre Muğla Üniversitesinde görev yaptıktan sonra, 2003-2007 yıllarında Sağlık Bakanlığı’nda Bakan Danışmanı olarak görev aldı.

Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Asım Balcı, 2007-2010 yılları arasında da Türksat A.Ş. de e-Devlet ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevlerinde bulundu. Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevini yürütürken Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak atandı. Birçok AB projesinde yer alan ve yürüten Asım Balcı'nın çok sayıda yayınlanmış makale ve kitabı bulunmaktadır.

Balcı, iyi düzeyde İngilizce bilmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır.

Habercim19, hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı’yı kutlar, yeni görevinde başarılar diler.









Son Güncelleme: 23.04.2014 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.