Hemşehrimize bakanlıkta kritik görev

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı olarak görev...

24 Nisan 2014 Perşembe 13:02
 Hemşehrimize bakanlıkta kritik görev


Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı  olarak görev yapan hemşehrimiz Mahmut Evkuran, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda önemli bir göreve atandı. Evkuran, Strateji Geliştirme Başkanı oldu.

Öte yandan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı olarak  atanan Mahmut Evkuran’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Üniversiteye ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunan Alkan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile üniversite arasında ortak iş birliği projeleri yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirtti.

Kurumunun imkanları dahilinde üniversite ile iş birliği içinde olabileceklerini ve ortak paylaşımlarda bulunabileceklerini belirten Evkuran, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Alkan’a çalışmalarında başarı dileklerini iletti.







Son Güncelleme: 24.04.2014 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165