Hibe desteği için son günler

13. Başvuru çağrı döneminde sona gelindi ve süre uzatması olmayacak.

05 Şubat 2015 Perşembe 16:38
 Hibe desteği için son günler


13. Başvuru çağrı döneminde sona gelindi ve süre uzatması olmayacak.


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çorum İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada 10 Kasım 2014 tarihinde yayınlanan 13. Başvuru Çağrı İlanı uyarınca proje başvuruları 12 Ocak’ta alınmaya başlandığı ve 10 Şubat saat 21.00'a kadar sürecek proje kabuller için artık sayılı günler kaldığı hatırlatıldı.


Proje kabulü için süre uzatımı yapılmayacağının altı çizilirken son günlerde yığılmadan dolayı herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için 7-8 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri de proje kabulü yapılacağı belirtildi.


Süt, et, meyve-sebze ve su ürünleri işleme tesisleri, arıcılık, tıbbi ve aromatik bitkiler ile süs bitkileri yetiştiriciliği, yerel ürünler ve el sanatları (leblebi, hamur işleri, ağaç işlemeciliği vb.), kırsal turizm (lokanta, otel-pansiyon, halı saha ve yüzme havuzu vb.), kültür balıkçılığı gibi konularda 3 milyon avroya varan hibelerden % 50 oranı ile faydalanma şansı için zamanın daraldığı vurgulanarak proje vermek isteyenlerin acele etmeleri gerektiğinin üzerinde duruldu. 




Son Güncelleme: 05.02.2015 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.