'Hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklar'

Çorum Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık yazılı bir açıklama yaparak, Ankara’daki terörist saldırıyı lanetledi.

18 Şubat 2016 Perşembe 14:11
'Hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklar'

Çorum Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık yazılı bir açıklama yaparak, Ankara’daki terörist saldırıyı lanetledi
.

Cıdık, yaptığı açıklamasında şunları ifade etti, “Milli Görüş camiası olarak, Ankara’da gerçekleşen ve milletimizi derinden sarsan menfur terörist saldırıyı bütün nefretimizle lanetliyor,  saldırı da hayatını kaybeden asker ve sivil tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Genel Kurmay Başkanımız Sayın Hulusi Akar’ın şahsında tüm silahlı kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Terörist unsurlar, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sahip olduğu cesaret ve kararlılık karşısında hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklardır.


Bu kanlı saldırıların amacı milletimiz içinde öfke ve nefret meydana getirerek birlik ve beraberliğimizi bozmaktır.

Bu yüzden, Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmak olacaktır.

Türkiye, tarihi geçmişi ve engin tecrübesi ile büyük bir devlettir. Aziz milletimiz en zor dönemlerde, en zor badireleri atlatmıştır. Bu karanlık dönemi de atlatacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Son Güncelleme: 18.02.2016 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165