Hıdırlık’ta sabah namazı

Müftülük tarafından gerçekleştirilen Hıdırlık Sabah Namazı buluşması, adeta muhabbet deryasına dönüştü.

26 Nisan 2015 Pazar 15:16
 Hıdırlık’ta sabah namazı


Müftülük tarafından gerçekleştirilen Hıdırlık Sabah Namazı buluşması, adeta muhabbet deryasına dönüştü. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı nedeniyle düzenlenen cami buluşmasında, protokol üyeleri ve vatandaşlar aynı safta bir araya gelip, Yaradan'a boyun büktü.


Vali Ahmet Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Müftü Mehmet Aşık, çok sayıda protokol üyesi, STK temsilcisi, Hıdırlık Kur'an Kursu öğrencileri ve cami cemaatinin yer aldığı buluşma, seher vaktinin de bereketiyle tarifsiz bir zamana şahitlik etti.


Hıdırlık Cami İmam-Hatibi Emin Seven'in okuduğu Kur'an-ı Kerim'in ardından Çorum Ulu Cami Başimam-Hatibi Mustafa Gökmen sabah namazını kıldırdı. Sabah namazının ardından cemaatle birlikte tesbihat, zikir ve salat-ü selamlar getirildi. Çorum Hıdırlık Kur'an Kursu öğrencileri tarafından tek tek Ashab-ı Bedir'in isimleri ezbere sayıldı.


Varlıklarıyla camiyi gül bahçesine döndüren Kur'an Kursu öğrencileri, cami cemaatinden Maşallah duası alırken, yapılan duanın ardından cami bahçesinde cemaate çorba ikram edildi.


Sahabelerimizin yanı başında gönül birlikteliği ile buluşan cemaat, tekrarını dilediği buluşma için sebep olanlara teşekkür etti.




Son Güncelleme: 26.04.2015 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.