Hitit Akademi, 10 yaşında

Hitit Akademi Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, 2007 yılında faaliyetlerine başlayan Hitit Akademi Derneği’nin kuruluşunun 10. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

09 Mayıs 2017 Salı 18:30
Hitit Akademi, 10 yaşında

Hitit Akademi Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, 2007 yılında faaliyetlerine başlayan Hitit Akademi Derneği’nin kuruluşunun 10. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


Hitit Akademi Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, “2007 Yılında Çorum’da Kurulan Hitit Akademi Derneği, Sosyo-Kültürel Hayatın Hemen Hemen Her Alanında Aldığı Sorumluluk ve Nitelikli Faaliyetlerin Çeşitliliğiyle İlimizde Örnek Sivil Toplum Kuruluşlarından Birisi Olmayı Başarmıştır. Bu Noktada Derneğimizin Kuruluşunun 10.yılında ilimizin en etkin sivil toplum kuruluşlarından birisi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz ”dedi.


Hitit Akademi Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık yayınladığı mesajda şunları ifade etti:


“Ülkemizin geleceği, toplumumuzun ve şehrimizin temel meseleleri konusunda duyarlı başta akademisyenler olmak üzere farklı meslek ve iş kollarından bir grup entelektüel tarafından 2007 yılında Çorum merkezli kurulan Hitit Akademi Derneği, sosyo-kültürel hayatın hemen hemen her alanında aldığı sorumluluk ve nitelikli faaliyetlerin çeşitliliğiyle ilimizde örnek bir sivil toplum kuruluşu olmayı başarmıştır. Bu başarı, derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar maddi ve manevi her türlü desteğini esirgemeyen gönüllülerimizin ve destekçilerimizin ortak başarısıdır. Geçmişte yapılan güzel çalışmaların üzerine biz de bir tuğla koyabilmişsek kendimizi bahtiyar addederiz.


Derneğimiz geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de her zaman sosyal sorumluluk ve memleket sevdası bilinciyle hareket edecek; ilimiz, ülkemiz ve insanlığa faydalı her türlü faaliyetin en samimi destekçisi olacaktır. Başta eğitim, sanat ve kültür olmak üzere sosyal yaşamın hemen her alanında projeler ve öneriler üretmeye, bedeli ne olursa olsun Hakk'ın ve halkımızın yanında kararlılık ve azimle durmaya devam edecektir. Milletimizin ve devletimizin bekası, maddi ve manevi kalkınması için yapılan her türlü etkinliğin ya yapanı, ya destekleyeni ya da takdir edeni olmak, dün olduğu gibi yarında derneğimizin temel şiarı olacaktır. Halkımıza hizmetin Hakk'a hizmet olduğu, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmanın aydın vicdanının en temel sorumluluğu olduğu bilinciyle hareket ettik, bu vizyonla ve misyonla yarınlara, genç kuşaklara emin adımlarla taşımanın mücadelesi içerisinde olacağız. Bizlere her daim güç veren, destek olan yönetim kurulumuza, üyelerimize ve her haklı talebimizde daima yanımızda bulduğumuz dost ve büyüklerimize teşekkürü borç biliriz. “dedi.

 

Son Güncelleme: 09.05.2017 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.