HİTÜ’den hain saldırıya kınama

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ankara'da askeri servis araçlarının geçişi sırasında düzenlenen hain saldırıyı kınadı.

18 Şubat 2016 Perşembe 14:16
HİTÜ’den hain saldırıya kınama

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ankara'da askeri servis araçlarının geçişi sırasında düzenlenen hain saldırıyı kınadı.

Saldırının milletin, birliğine ve vatanın bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan insanlık dışı saldırıları şiddetle telin edip kınadığını dile getiren Prof. Dr. Reha Metin Alkan, “Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen kalleş saldırılar ve teröre karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki bu menfur saldırıdan medet umanlar, hain planlarıyla asla emellerine ulaşamayacaklardır.

Şüphesiz ki bu olaylar karşısında metanetimizi koruyarak birbirimize daha da çok kenetlenecek, geçmişte olduğu gibi bundan sonrası içinde tek yürek hareket ederek ülkemizin ve milletimizin birliğini, beraberliğini, huzurunu devam ettirme kararlılığında olacağız.Bütün varlığımızla devletimizin ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzu ifade ederek alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu hain saldırıyı tekrar şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden kahraman askerlerimiz ile vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi.

İHA


Son Güncelleme: 18.02.2016 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.