Hizmet İş'ten Başkan Ünlü'ye ziyaret

Hizmet-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mustafa Köroğlu, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’yü ziyaret etti.

14 Mayıs 2016 Cumartesi 16:37
Hizmet İş'ten Başkan Ünlü'ye ziyaret

Hizmet-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mustafa Köroğlu, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’yü ziyaret etti. 

Hizmet-İş Sendikası Çorum Şube Başkan Yardımcıları Adem Yalçınkaya ve Radi Solak’ın hazır bulunduğu ziyarette konuşan Mustafa Köroğlu, “Bu yıl yapılan toplu iş sözleşmesi kapsamında Bayat Belediyemiz ile memur maaş artışına göre yapılan iş sözleşmesinde 52 günlük ikramiyeye ilaveten 8 ikramiye vererek ikramiye sayısını 60’a çıkardık. Bize göstermiş ilgi ve alakadan dolayı Bayat Belediye
Başkanımız Ekrem Ünlü’ye teşekkür ederim” dedi.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Hizmet-İş Sendikası Çorum Şube yönetimin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığının verilmesinin gerektiğine inandıklarını söyledi.

Toplu iş sözleşmesinden güzel bir sonuç alındığını, işçilerinde Hizmet İş Sendikası ile tanıştığını dile getiren Başkan Ünlü, “Bayat Çorum’un en büyük ilçelerinden birisi. Bugüne kadar devletimizden her türlü hizmeti aldı. Almaya da devam ediyor. Konumumuz itibariyle Çankırı ve Çorum’un arasındayız. Sadece Bayat’a değil, Sungurlu ve Çankırı’nın köylerine de hizmet eden ilçeyiz. İşçilerimiz çok güzel hizmetler üretiyorlar. Çalışanların hepsine teşekkür ediyorum. İşçinin alın teri kurumadan ücretinin ödenmesi gerektiğine inanıyoruz. Çalışanlarımızın hakları, maaşları her şeyden önce gelmektedir. Onun için tüm çalışanlarımızı günü geldiğinde emeklerinin karşılığını veriyoruz ve onun mutluluğunu yaşıyoruz. İşçilerimizde aidiyet duygusuyla ellerinden gelenin en iyisini yaparak halka hizmet veriyor” ifadelerini kullandı.

İHA


Son Güncelleme: 14.05.2016 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.