‘Hükmü aziz milletimiz verecek’

Milliyetçi Hareket Partisi Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, TBMM’de anayasa değişikliği teklifi görüşmelerinin sona erdiğini belirterek, referandum sürecinin başlayacağını hükmü milletin vereceğini vurguladı.

26 Ocak 2017 Perşembe 09:45
‘Hükmü aziz milletimiz verecek’

Milliyetçi Hareket Partisi Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, TBMM’de anayasa değişikliği teklifi görüşmelerinin sona erdiğini belirterek, referandum sürecinin başlayacağını hükmü milletin vereceğini vurguladı.


Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin oylaması tamamlanmıştır. Milli iradeyi onurla temsil eden değerli milletvekilleri, üstlendikleri siyasi ve milli sorumluluğun gereğini yerine getirmişlerdir” diyerek, açıklamasında şunları dile getirdi:

“Kabul edilen anayasa değişikliği, Cumhurbaşkanı’nın onayından sonra referandum yoluyla milletin önüne gelecektir. Her zaman olduğu gibi, bundan sonrası için de söz ve karar egemenliğin yegane sahibi olan büyük Türk milletinindir. Aziz milletimiz TBMM’de kabul edilen anayasa değişikliğiyle ilgili iradesini gösterip hükmünü verecektir. Milliyetçi Hareket Partisi TBMM’de göstermiş olduğu ahlaki duruşun, olgun ve sorumlu tavırla birlikte isabetli kararın aynısını referandum sürecinde de devam ettirecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi ne ilkelerinden, ne ülkülerinden, ne de ülkesinin emanetlerinden tavizi olmayan 48 yılını doldurmuş bir millet eseridir. Milliyetçi Hareket Partisi devlet ve millet bekasını güçlendirmek, güvenceye almak, aynı zamanda milli uzlaşma ruhuyla sistem krizini büyüten fiili açmazı bitirmek amacıyla, yüklendiği tarihi görevi gönül huzuruyla ifa etmiş ve üstüne düşeni yapmıştır.

Bizlerde ülkemizin sıkıştığı dar alandan çıkmasına öncülük eden Liderimizin emrinde olup, onun işaret ettiği yolda yürüyeceğiz. Yanında dimdik duracak, ülkemizin ve milletimizin menfaati doğrultusunda attığı her adıma bizler de güç katacağız. Milli huzur ve kardeşliğin tesisi, istikrar ve güvenliğin temin ve tahkimi hepimizin beklentisidir.

Bu düşüncelerle referanduma gidecek anayasa değişikliğinin milletimize, devletimize ve geleceğimize yeni umutlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”


Son Güncelleme: 26.01.2017 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şükrü Alnıaçık 2017-01-27 23:25:53

Allah razı olsun başkanım. Sonuçları, milletimiz için hayırlara vesile olsun.