Hutbe Okuma il birincisi belli oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde çeşitli dallarda Din görevlileri arasında yarışmalar düzenleniyor. Bunlardan birisi de Din Görevlileri arası ‘Etkili Hutbe Okuma Yarışması’ oldu.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 00:06
Hutbe Okuma il birincisi belli oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde çeşitli dallarda Din görevlileri arasında yarışmalar düzenleniyor. Bunlardan birisi de Din Görevlileri arası ‘Etkili Hutbe Okuma Yarışması’ oldu.


Çorum’da din görevlileri arasında yapılan yarışma, Merkez Ulucamii’de gerçekleştirildi. İl ve merkez ilçe genelinde 2 din görevlisinin katıldığı yarışmada, Çorum İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu’nun başkanlığındaki jüri, Eğitim Uzmanı Rahmi Güccan, Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Kerim Çırakoğlu, Dodurga İlçe Müftüsü Fatih Sarıgül, Ulucamii Başimam-hatibi Mustafa Gökmen’den oluştu. Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, yarışma öncesi din görevlilerine başarılar diledi.


Yarışmada, Boğazkale Arslanağa Camii Müezzini Abdullah Yalçın birinci, Dodurga Alpagut Camii İmam-Hatibi Yavuz Arslaner ikinci, oldu.


Dereceye giren yarışmacıların ödülleri jüri heyeti tarafından takdim edildikten sonra yarışmaya katılan din görevlileri ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.


Yarışmada il birincisi olan Boğazkale Arslanağa Camii Müezzini Abdullah Yalçın, Çorum'u temsilen Rize’de yapılacak Bölge Finali yarışmasında yarışacak.


Son Güncelleme: 17.05.2017 00:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bu ne yaaa 2017-05-17 08:33:57

nasıl ahlaklı olunur, onu öğretin
cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, gençler sakın kula kul olmayın. sakın makam mevki sahiplerinin önünde eğilmeyin; ister cumhurbaşkanı olsun ister başbakan olsun, ister sermaye babaları olsun, ister para babaları olsun. bilesiniz ki rızkın sahibi olan allahtır. tabii ki biz rızkımızın peşinde koşacağız, zaten koşmadan o kapılar açılmaz. arayacağız ve bulacağız. ama şunu bilelim ki eğilmek dalkavukluğu getirir ve bu milletin gençlerine asla dalkavukluk yakışmaz, yaraşmaz” dedi.2015
sizde insanlara bunu öğretin aşılayın özellikle gençlere.

banner165