Huzur, mutluluk, bereket getirsin

Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladılar.

30 Ağustos 2017 Çarşamba 15:41
Huzur, mutluluk, bereket getirsin

Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Boyraz ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş; Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.


Boyraz ve Bektaş mesajında “ Bayramlar Sevinçlerin paylaşıldığı, muhabbetin, birlik ve beraberliğin, barışın, yardımlaşmanın, kaynaşmanın en yoğun yaşandığı özel günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu hep birlikte yaşayarak, milletçe bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları unutarak kardeşçe kucaklaşmalı, bizi biz yapan ortak değerlerimizde buluşmalıyız.


Çorum Ticaret Borsası Camiası olarak, sevginin ve kardeşliğin temel taşlarını barındıran Kurban Bayramı’nın, tüm insanlığa, ülkemize, ilimize ve üyelerimize, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyor, sevgi ve muhabbet dolu nice bayramlar diliyoruz ” ifadelerine yer verdiler.


Son Güncelleme: 30.08.2017 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165