İç Anadolu Belediyeler Birliği Sungurlu’da

İç Anadolu Belediyeler Birliği (İABB) yönetimi çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere...

30 Temmuz 2015 Perşembe 14:21
 İç Anadolu Belediyeler Birliği Sungurlu’da


İç Anadolu Belediyeler Birliği (İABB) yönetimi çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Çorum'un Sungurlu ilçesine geldi. 

İABB Başkanı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, encümen üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol ve Birlik Genel Sekreteri Salim Çoruk'un da içinde bulunduğu heyet öğle saatlerinde ilçeye geldi. İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığını ziyaret eden heyet daha sonra Sungurlu Belediyesini ziyaret etti.

Heyeti Belediye binası önünde Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri karşıladı.

Ziyarette İABB Başkanı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Birliğin hizmetleri hakkında bilgi verdi. Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner birliğin çalışmalarını ve faaliyetlerini yakından takip ettiğini söyledi.

Belediye ziyaretinden sonra heyet Birliğin Temmuz ayı Encümen toplantısını gerçekleştirmek üzere Oğuzlar ilçesine hareket etti.




İHA

Son Güncelleme: 30.07.2015 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.