İçme suyu şebekesi değişiyor

İskilip’te 8 Ocak 2014 tarihinde proje ihalesi yapılan şehir içme suyu şebekesi yenileme...

21 Temmuz 2014 Pazartesi 16:05
 İçme suyu şebekesi değişiyor


İskilip’te 8 Ocak 2014 tarihinde proje ihalesi yapılan şehir içme suyu şebekesi yenileme altyapı inşaatı ihalesinin yapımı öncesi İller Bankası yetkilileri ilçeye gelerek proje ve sahada geniş çaplı incelemelerde bulundular.  Uygunluk kontrolleri yapılarak son etap çalışması da tamamlandı.


Çalışma kapsamında;  Yazıkıran mevkiinde bulunan 150 tonluk deponun kapasitesi 500 tona, Kale’de bulunan 450 tonluk deponun kapasitesi 800 tona çıkarıldı. Ayrıca YEDAŞ’ın arka kısmında belirlenen 2 bin tonluk su rezervi de şehir ana merkezi ile Sanayi Sitesini besleyecek.


İller Bankası yetkilileri ve Belediye Su İşleri Birimi ile birlikte yapılan çalışmalar sonucunda gerekli hazırlıklar tamamlandı. Genel Müdürlük onayının ardından inşaat uygulama ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak.


Belediye Başkanı Recep Çatma İskilip’in bu çalışma ile hem su rezervinin artacağını hem de kanserojen asbest borulardan tamamen kurtulmuş olacağını bildirdi. Başkan, çalışmaya yıl içinde başlanmasının hedeflendiğini ve Belediye olarak her türlü desteğin verileceğini kaydetti.





Son Güncelleme: 21.07.2014 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165