İftar vatandaşla, sahur gençlerle

Çorum Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği mahalle, gençlik ve çocuk iftarları bu Ramazan’da da devam ediyor.

08 Haziran 2017 Perşembe 15:02
 İftar vatandaşla, sahur gençlerle


Çorum Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği mahalle, gençlik ve çocuk iftarları bu Ramazan’da da devam ediyor.



Açılışı Akkent Mahallesi ile yapan Çorum Belediyesi yönetimi,  dün akşam Mimar Sinan Mahallesi’nde iftar düzenledi. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün ev sahipliğinde düzenlenen iftara iAK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile bazı teşkilat yöneticileri katıldı.



Başkan Külcü, sosyal medya hesabı twitterdan konuya dair yaptığı paylaşımda, “Son 8 yılda çok güzel hizmetlerimizin olduğu Mimar Sinan Mahallemize yönelik hizmetlerimiz artarak devam edecek. 5.000 hemşehrimizle birlikte iftarımızı açtık. Allah kabul eylesin inşallah...


Mimar Sinan Mahallemizdeki gönül soframızda misafirimiz olan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Teşekkürler MİMAR SİNAN...” ifadelerine yer verdi.



Başkan Külcü, sahur programında ise Kredi ve Yurtları Kurumu’nda kalan üniversiteli gençlerle buluştu.


Öte yandan Çorum Belediyesi’nin mahalle iftarları 12 Haziran’da Gülabibey, 14 Haziran’da Buharaevler,20 Haziran’da Ulukavak Mahallesi ile devam edecek.


Son Güncelleme: 08.06.2017 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.