İftarda bir araya geldiler

Çorum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi (TDV) işbirliği ile Engellilere yönelik iftar programı düzenlendi.

21 Haziran 2017 Çarşamba 10:18
İftarda bir araya geldiler

Çorum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi (TDV) işbirliği ile Engellilere yönelik iftar programı düzenlendi.


Geçtiğimiz Salı akşamı Fatih Lokantasında düzenlenen iftar yemeğine; Çorum İl Müftüsü ve TDV Çorum Şubesi Başkanı Dr. Ahmet Akın, Türkiye Sakatlar Derneği Çorum Şube Başkanı Yusuf Hoşnut, Türkiye Beyazay Derneği Çorum Şube Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, Çorum Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Cuma Aykaç, Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü ve İl Vaizi Ramazan Şen, TDV Çorum Şube Temsilcisi Mustafa Ersoy, TDV Çorum Şube İşlemleri Görevlisi Ramazan Tarık Gökçe, Müftülük Çalışanları ve çok sayıda Görme, İşitme ve Bedensel Engelliler ile yakınları katıldı.

İftar programı Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu’nun Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.



İftar yemeği öncesi davetlilere hitaben bir konuşma yapan Çorum İl Müftüsü ve TDV Çorum Şubesi Başkanı Dr. Ahmet Akın, bu tür iftarların birlik ve beraberlik açısından önemli olduğunu vurguladı ve bundan sonra da toplumun tüm kesimleri ile kaynaşmanın devam edeceğini söyledi.



İl Müftüsü Akın, engelli olmanın bir sorun olmaması gerektiğini, sabredenlere dinimiz katında ayrı bir faziletinin olduğunu ve engellilere yönelik her türlü imkanları seferber etme noktasında müftülük olarak çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Mübarek Ramazan ayının kardeşlik, dostluk ve mağfiret ayı olduğunu hatırlatarak İftarda bir araya gelmenin aradaki kardeşlik bağlarını daha da güçlendireceğine inandığını ifade ederek katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti.


Çorum İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu'nun yaptığı yemek duasının ardından iftar programı sona erdi.


Son Güncelleme: 21.06.2017 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.