İHH hatıra ormanı oluşturuyor

Çorum İHH, Yetim Dayanışma Günleri kapsamında, Yetim Hatıra Ormanı oluşturuyor.

29 Nisan 2016 Cuma 14:05
İHH  hatıra ormanı oluşturuyor

Çorum İHH, Yetim Dayanışma Günleri kapsamında, Yetim Hatıra Ormanı oluşturuyor.


İHH’dan yapılan açıklamaya göre, Çorum-Çatak yolu, Paşaköy sapağında kurulacak hatıra ormanına, ilk aşamada yüz fidan dikimi yapılacağı belirtildi.


“ YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER ” sloganıyla gerçekleştirilecek programla, daha önce kararlaştırılan, Çorum - Çatak yolu Paşaköy sapağı üzerindeki arazide fidan dikme etkinliği düzenlenecek.  1 Mayıs 2016 Pazar günü düzenlenecek programla, Çorum İhh’nın sahip çıktığı 100 yetim çocuğumuz aileleri ile birlikte, fidan dikimini gerçekleştireceği ifade edildi.


Pazar günü saat 13:00’daki programa, Hitit Üniversitesinden Genç İhh gönüllüsü öğrencilerde destek verecek.


Çorum İHH Acil Yardım Arama Kurtarma ekibi de,  Yetim Hatıra Ormanına Desteklerini Sunacaklar. Bu amaçla, YETİM HATIRA ORMANI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ gerçekleştirilecek olup aynı gün, sabah saat 9:30’da İHH ofisi önünden hareket edecek Çorum İHH Acil Yardım Arama Kurtarma ekibi ve Genç İHH Gönüllüleri, yaklaşık 10 Km.’lik bir doğa yürüyüşünün ardından, yetim hatıra ormanının kurulacağı alana ulaşacağı ifade edilerek saat 13:00’te İHH gönüllüleri ve yetim aileleri ile bir araya gelen grup, düzenlenen törenle fidan dikimini hep beraber gerçekleştirecekleri belirtildi.


Dünya genelinde, 84 binin üzerinde yetime, siz değerli gönüllüler ve hayırsever vatandaşlar vasıtasıyla destek olan İHH, Çorum’da da, 100 yetim çocuğa destek olduklarını belirterek tüm hayırsever Çorumluları Çorum İHH ofisine beklediklerini ifade etti..

 

Son Güncelleme: 29.04.2016 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.