İHH’da konferans var

İHH ‘Çocuk Eğitiminde Doğru Zannedilen Yanlışlar Nelerdir, Çocuklarımızı Eğitiyor muyuz Öğütüyor muyuz?’...

12 Aralık 2014 Cuma 11:57
 İHH’da konferans var


İHH ‘Çocuk Eğitiminde Doğru Zannedilen Yanlışlar Nelerdir, Çocuklarımızı Eğitiyor muyuz Öğütüyor muyuz?’  konulu bir konferans düzenleyecek.

Hanımlara özel konferansa konuşmacı olarak Psikolog Hatice Dilek Öztürk katılacak. İHH’den yapılan açıklamada, “İlkini geçen ay düzenlediğimiz aileye dönük konferanslar serimizi her ayın ilk Pazar günü haziran ayına kadar devam ettireceğiz. Üçüncü konferansımızdan sonra programa katılacak hanım kardeşlerimiz kayıtlı olarak devam edecekler.


Seminerlerimizi bir aile okulu fonksiyonuna dönüştüreceğiz. Ancak katılım kayıtlı ve her ay devamlılığı olan bir pozisyonda olacaktır. Programlarımızda kulluk bilinci ekseninde Müslüman aile ve aile içi ilişkiler konuşuluyor. Konuya duyarlı hanım kardeşlerimizi ve genç kızlarımızı konferansımıza davet ediyoruz.


Program 14 Aralık 2014 Pazar günü saat 13.00’de İlke-Der Çorum İHH’nın Eşref Hoca Caddesi arkasındaki salonunda gerçekleştirilecek.




Son Güncelleme: 12.12.2014 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165