İHL Kamu Derneği’nden Suriye’ye yardım

İHL Kamu Derneği tarafından Suriye için yardım kampanyası düzenlendi.

28 Ocak 2017 Cumartesi 13:45
İHL Kamu Derneği’nden Suriye’ye yardım

İHL Kamu Derneği tarafından Suriye için yardım kampanyası düzenlendi.

İHL Kamu Derneği Başkanı Mehmet Bayrak, özellikle kış aylarında ihtiyaç listeleri iyice kabaran Suriyelilere yardım kampanyası düzenlediklerini belirterek, ihtiyaç sahibi insanların biraz olsun rahatlamasına neden olmayı ve acılarını bir nebze de olsa dindirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Bayrak, “İHL Kamu Derneği olarak yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda bizler köprü görevi kurarak Suriye’ye yardım için seferber olduk. Yapmış olduğumuz çalışma sonucunda acil ve temel ihtiyaçlar, gıda, un gibi malzemelerin yanında kış şartlarını kolaylaştıracak, kışlık kıyafet, battaniye gibi malzemeleri hayırsever vatandaşlarımızın vermeleri ile 1 (bir) Tır İHH vasıtasıyla, Suriyeli dostlara ulaştırmak üzere yola uğurladık. Yardımlarını esirgemeyen Kültür ve Turizm il müdürlüğü personeli, Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü personel, BKM tekstile, Deniz Bank Müdüresine, Karal Ayakkabı, Adil Kayışoğlu Apt B Blok Sakinleri Emirhan Ahmet Camii Cemaati, Uğurludağ Belediyesi ve ilçe sakinleri, Saz köyü sakinleri ve tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Veren eller olanlardan daim kılsın” dedi.

İHL Kamu Derneği Başkanı Mehmet Bayrak, Suriye'ye yardım çalışmalarına ara vermeden sürdüreceklerini sözlerine ekledi.


 

Son Güncelleme: 28.01.2017 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165