İHL Spor Salonu İhaleye çıkıyor

Uslu, Osmancık Anadolu İHL Spor Salonu İhaleye çıkıyor.

21 Ocak 2017 Cumartesi 10:17
 İHL Spor Salonu İhaleye çıkıyor


Uslu, Osmancık Anadolu İHL Spor Salonu İhaleye çıkıyor.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu Osmancık Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunun ihaleye çıkacağını söyledi.



Uslu yaptığı açıklamada, “ Osmancık Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunun proje onayı çıktı ihalesi şubat ayı içerisinde Çorum İl Özel İdaresi tarafından yapılacak. 900 metrekare üzerine inşa edilecek olan spor salonu 2 katlı olup içerisinde 150 kişilik konferans, sergi ve spor salonu ile idari bölümler giyinme odaları yer alacak. Osmancık İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Bilindiği üzere Anadolu İmam Hatip Lisemiz yeni binasında 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında hizmete başlamıştı. Lisemiz 24 derslikli olup toplam 4.050 m2 kapalı alandan öğrencilerimize eğitim vermektedir” dedi.


 

Son Güncelleme: 21.01.2017 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.